fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 svi 2022

Objava

HRVATSKA DRUGA I ČEKA SUPARNIKA: Španjolci vodili s +6, na koncu bez pobjednika
Rukomet

HRVATSKA DRUGA I ČEKA SUPARNIKA: Španjolci vodili s +6, na koncu bez pobjednika 

U posljednjoj utakmici skupine Hrvatska je igrala protiv Španjolske 22-22 (11-12). Da se dogodio i poraz bio bi bezbolan, jer i Hrvatska i Španjolska su već ranijeosigurali polufinale. I ovako, s neodlučenim ishodom, obje momčadi još čekaju rasplet zbivanja u drugoj skupini kako bi saznale svoje suparnike u polufinalu. S ovim rezulotatom Španjolska je prva, a Hrvatska druga na ljestvici.

Odmah s početka se vidjelo koliko su Španjolci dobri u napadu, gotovo svaki napad su realizirali. Srećom, i naši su ih pratili, pa je tako nakon osam minuta bilo i osam golova, sa svake stranepo četiri.

Kod naših bio je raspoložen Karačić, što je svakako odlična vijest za polufinale.

U 13. minuti Hrvatska je prvi puta povela – 6-5.

No, ipak je to sve skupa ličilo na revijalnu utakmicu, bez grubih obrana. No, u nas je baš dobar bio vratar Marin Šego.

U 20. minuti Hrvatska je povela 8-6. I sve je izgledalo jako dobro. Španjolci se, ipak, nisu predavali, stigli su nešto kasnije do 10-10. A na odmor se otišlo ipak s pobjednikom, s minimalnom prednošću Španjolske, 12-11.

Ipak, u nastavku je Španjolska bila bolja, brzo je povela s tri gola razlike. Brzi protuudari nakon grešaka Hrvata u napadu posve su usmjerili utakmicu na španjolsku stranu. Nakon 40. minuta igre Hrvatska je gubla čak s pet golova minusa.

Svi su se pitali, hoće li biti hrvatskog povratka kao protiv Njemačke? Španjolci su posve kontrolirali utakmicu. Ili nisu? Jer, nakon vodstva o dšest golova plusa na deset minuta prije kraja bilo je samo 21-18 za Španjolce.

I zakuhalo se, došla je Hrvatska samo na gol zaostatka (20-21). Sad je tek počela prava utakmica.

I evo ga. Pet minuta prije kraja Hrvatska je izjednačila 21-21. Dolazila je dramatična završnica. Dvije minute prije kraja Duvnjak je zabio z ahrvatsko vodstvo 22-21. Samo 18 minuta ranije Hrvatska je gubila sa šest golova minusa.

U zadnju minutu se ušlo s rezultatom 22-22. Duvnjak je tridesetak sekundi prije kraja pogodio vratnicu. A Španjolci nisu iskoristili napad, završilo je bez pobjednika.

Vezane vijesti

Komentari