fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

PUCAJU ŽIVCI, LUPAJU SRCA: Hrvatska imala tri gola razlike, Španjolci sad vode
Rukomet

PUCAJU ŽIVCI, LUPAJU SRCA: Hrvatska imala tri gola razlike, Španjolci sad vode 

Hrvatska je igrala sjajno u prvome poluvremenu finale utakmice Eura protiv Španjolske, vodila čak s tri zgoditka prednosti što je puno u ovakvoj utakmici. No, Španjolci su se jako brzo vratili. Sjajan im je vratar Vargas… Španjolci na odmor otišli s 12-11 prednošću.

Činjenica jest da je u jednom trenutku naše rukometaše dohvatila kriza, čak 11 minuta nisu uspeli postići zgoditak. No, rezultat je još uvijek aktivan.

 

 

Hrvatska rukometna reprezentacija je i svjetski i olimpijski prvak, osvajala je te naslove pod vodstvom Line Červara, još 2003. na SP u Portugalu i godinu kasnije na Igrama u Grčkoj.  Baš kao i sada, kad  u nedjelju (16-30) u finalu europske rukometne smotre krene u boj protiv Španjolaca. Koji su u polufinalu lako rješili Slovence…

U dvorani u Stockholmu je više od deset tisuća hrvatskih navijača. Nakon teško izborene pobjede protiv Norveške u zadnjim sekundama drugog produžetka svi vjeruju u još jedan uspjeh. Makar, naši su igrači i umorni od dugotrajne i naporne utakmice protiv Norveške, a pitanje je u kakvom su zdravstvenom stanju ozlijeđeni karačić i Cindrić.

Lino Červar je još prije ove utakmice rekao “kako mora nešto dobro smisliti”, a vjerujemo da će osujetiti ubitačan španjolski napad, te naći  zgodne  putanjeprema španjolskim vratima.

Igrači redom tvrde da će iznaći snage za još jedan pothvat…

Na utakmicu je stigla i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović sa suprugom Jakovom i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, Zlatko Mateša.

Vezane vijesti

Komentari