fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

HRVATSKA U ČETVRTAK U BEČU PROTIV AUSTRIJE: U subotu protiv Njemačke…
Rukomet

HRVATSKA U ČETVRTAK U BEČU PROTIV AUSTRIJE: U subotu protiv Njemačke… 

Sada su znani hrvatski suparnici u drugom krugu rukometnog Eura! Posljednji sudionik skupine I drugog kruga natjecanja po skupinama na Europskom prvenstvu za rukometaše u kojoj će igrati i Hrvatska postala je reprezentacija Češke koja je u posljednjoj utakmici skupine B prvog kruga u Beču svladala Ukrajinu sa 23-19 (9-10). Prije toga  plasman u našu skupinu izborila je Austrija.

Još ranije je poznato da će Hrvatska u drugom krugu za suparnike imati još Španjolsku i Njemačku, reprezentacije koje su osvojile prva dva mjesta u skupini C.

Hrvatska će u drugom krugu igrati 16. siječnja protiv Austrije, slijedi dvoboj protiv Njemačke 18. siječnja, pa protiv Češke 20. siječnja te obračun sa Španjolskom u posljednjem kolu 22. siječnja.

Bolju startnu poziciju od ostalih imaju Hrvatska, Španjolska i Austrija, koje su, budući da su se prenosili bodovi osvojeni protiv onih reprezentacija koje su također prošle u drugi krug, donijele u Beč dva boda te drže prve tri pozicije prije negoli krene završna bitka za polufinale.

Vezane vijesti

Komentari