fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

HRVATSKA UŠLA U NAJKRITIČNIJU FAZU: 88 novooboljelih, ukupno 1495 slučajeva
Foto: screenshot/hrt
Korona virus

HRVATSKA UŠLA U NAJKRITIČNIJU FAZU: 88 novooboljelih, ukupno 1495 slučajeva 

Nacionalni stožer objavio je nove podatke o stanju sa koronavirusom na području Hrvatske.

U zadnjih 24 sata imamo 88 novooboljelih, ukupno 1495 slučajeva. Imamo  52 posto oboljelih žena. 49,5 je prosjek godina zaraženih.

Od jučer je preminula još jedna osoba, 1927 godište s nizom kroničnih bolesti. Ukupno 21 osoba je preminula. i dalje je 34 bolesnika na respiratoru, 343 je hospitaliziranih, 14.612 je testirano, od toga 932 u zadnja 24 sata.

“Zbilja ulazimo u kritično razdoblje kada moramo vrlo pažljivo premišljati naše potrebe. Moramo se ponašati u skladu s epidemiološkim preporukama bez obzira na Uskrs.

Imamo situaciju u Splitu, ljudi iz doma se nalaze na trenutno najboljem mogućem mjestu. Imamo puno pozitivnih štićenika i 11 djelatnika. Uzet je bris od ukupno 70 djelatnika i danas ćemo imati rezultate…”

“Zbog toga što je profukcionirao naš repozitorij podataka, mi nećemo više dopuštati da se bez dozvole epidemiologa ili doktora napušta zemlja za one radnike koji dolaze iz strane zemlje i idu nazad. Neki su tu našu mjeru zloupotrebljavali, dolazili su u petak u Hrvatsku i odlazili u nedjelju u stranu zemlju na rad, to više neće moći”.

Vezane vijesti

Komentari