fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 svi 2022

Objava

HRVATSKE NOGOMETNE ZVIJEZDE ŠALJU PORUKE PODRŠKE: Pogledajte Rakitića i Mandžu
twitter/Ivan Rakitić
Nogomet

HRVATSKE NOGOMETNE ZVIJEZDE ŠALJU PORUKE PODRŠKE: Pogledajte Rakitića i Mandžu 

I Barcelonini nogometaši uključili su se u akciju sportaša #StayAtHome kojom žele poručiti ljudima da ostanu u kućama tijekom pandemije koronavirusa te ne izlažu sebe i bližnje mogućnosti zaraze.

“Ja sam Ivan Rakitić i želim vam poslati poruku iz svoje kuće. Mislim da je jako bitno slijediti upute koje dobivamo, mislim da svi trebamo ostati kod kuće i iskoristiti to vrijeme za obiteljske aktivnosti. Moramo raditi i misliti na druge stvari te vjerovati ljudima koji brinu o nama. Perite ruke dobro, izbjegavajte kontakte s drugim ljudima i zajedno ćemo prebroditi ovo. Hvala i pozdrav”, poruka je koju je Ivan Rakitić snimio na španjolskom jeziku.

Ranije je nešto slično poručio njegov nekadašnji suigrač iz reprezentacije Mario Mandžukić.

“Suosjećam sa svima koje je pogodila aktualna pandemija i želim zaraženima brz oporavak. Velika podrška svim doktorima, medicinskim sestrama i svima koji naporno rade i riskiraju svoje zdravlje za sve nas. Svim srcem se nadam da će nam se svima život uskoro vratiti u normalu. Do tada, budimo pametni i odgovorni, slijedimo upute nadležnih službi koje su pokazale da znaju što rade. Pazite na sebe i bližnje”, napisao je Mandžukić na društvenim mrežama.

 

Vezane vijesti

Komentari