Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

HRVATSKI OLIMPIJCI: Donirali 125 tisuća kuna u akciji “Zajedno za Zagreb”!
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - AUGUST 18: (L-R) Sime Fantela of Croatia and Igor Marenic of Croatia celebrate winning the gold medal in the Men's 470 class at the Marina da Gloria on Day 13 of the 2016 Rio Olympic Games on August 18, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
Ostali sportovi

HRVATSKI OLIMPIJCI: Donirali 125 tisuća kuna u akciji “Zajedno za Zagreb”! 

Hrvatski klub olimpijaca donirao je 125.351 kunu za akciju “Zajedno za Zagreb” kojom se prikupljaju donacije namijenjene za sanaciju posljedica potresa u Gradu Zagrebu i okolici.

Naime, Odlukom Vlade Republike Hrvatske otvoren je račun za donacije u akciji “Zajedno za Zagreb” kako bi se skupila novčana sredstva za saniranje štete nastale najjačim potresom koji je pogodio naš glavni grad u posljednjih 140 godina.

Donacije su dali članovi Hrvatskog kluba olimpijaca, a brojni sportaši su sudjelovali i u drugima akcijama prikupljanja pomoći onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije.

“Hrvatske sportašice i sportaši oduvijek nas oduševljavaju i čine ponosnima svojim rezultatima i postignućima na športskim terenima, međutim ono što ih uistinu
čini izuzetnima je što svoje veliko srce uvijek pokazuju i izvan športskih terena,” poručili su iz Središnjeg državnog ureda za šport.

Vezane vijesti

Komentari