Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

24 ožu 2023

Objava

HRVATSKI PREMIER TENIS: Fett bolja od Vekić i gle  Ćorić nadvisio Čilića
Osijek, 07.06.2020. - Finalni dan Hrvatskog Premier tenisa u Osijeku. ??etvrti me?? igrali su Jana Fett i Donna Veki??. foto HINA/ ml
Tenis

HRVATSKI PREMIER TENIS: Fett bolja od Vekić i gle Ćorić nadvisio Čilića 

Jana Fett u konkurenciji igračica, a Borna Ćorić u konkurenciji igrača pobjednici su humanitarnog turnira Hrvatski Premier Tenis igranog ovoga tjedna u Osijeku u organizaciji Donne Vekić i njezine obitelji.

Fett je u finalu tenisačica uvjerljivo svladala domaćicu turnira Donnu Vekić sa 6-2, dok će Ćorić kod tenisača bio još uvjerljiviji svladavši Marina Čilića sa 6-1.

Igralo se i u konkurenciji muških parova, mješovitih parova te legendi. U finalnom dvoboju muških parova Nikola Mektić i Franko Škugor svladali su Ivana Dodiga i Matu Pavića sa 6-3, u finalu mješovitih parova Borna Gojo i Tereza Mrdeža nadigrali su Duju Ajdukovića i Anu Konjuh sa 4-0, dok su su susretu legendi koji su za partnere imali talentirane mlade osječke igrače su Iva Majoli i Matej Dodig bili bolji od Gorana Prpića i Nere Tešankić sa 4-2.

Tijekom događaja koji je traja od četvrtka do nedjelje sakupljala su se sredstva koja će biti donirana KBC Osijek, kao i hrvatskim znanstvenicima koji se bave pronalaskom cjepiva i lijeka protiv COVID-19. Na kraju turnira doniran je ček na 100.000 kuna za KBC Osijek.

Vezane vijesti

Komentari