fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

HRVATSKI TENIS IMA NOVOG IZBORNIKA:  Preporučio ga je Goran Ivanišević kojeg je nekad i trenirao
Tenis

HRVATSKI TENIS IMA NOVOG IZBORNIKA: Preporučio ga je Goran Ivanišević kojeg je nekad i trenirao 

Jedan od vodećih hrvatskih trenera Vedran Martić novi je izbornik Davis Cup reprezentacije, odlučio je Upravni odbor Hrvatskog teniskog saveza (HTS).

Martić je tijekom posljednjih godina bio trener nekoliko tenisača i tenisačica iz svjetskog vrha, među kojima se ističu Goran Ivanišević, Karen Hačanov, Petra Martić, Anke Huber i Natalija Medvedjeva. Upravo ga je goran Ivanišević i preporučio HTS-u.

Novi izbornik bit će ujedno i savezni trener HTS-a, sa širokim spektrom aktivnosti. Među ostalim, osim određivanja igrača za nastupe u Davis Cupu, te praćenje forme i rezultata naših reprezentativaca i suparničkih igrača, bit će zadužen i za pripreme i odlazak na Olimpijske igre, praćenje razvoja igrača iz “B” selekcije, te imati uvid u napredak mlađih igrača (12, 14, 16 i 18 godina, u suradnji s njihovim izbornicima i trenerima).

Kao savezni trener sudjelovat će u dodjeli pozivnica na domaćim turnirima, a sa svim našim reprezentativcima A i B selekcije će minimalno jednom kvartalno obaviti trening u obliku kampa ili pojedinačno.

Prvo vođenje reprezentacije novom izborniku bit će kvalifikacijski susret za završni turnir Davis Cupa, koji će naša reprezentacija kao domaćin odigrati protiv Indije 6. i 7. ožujka 2020.

Vezane vijesti

Komentari