fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

I BOGATI PLAČU: Porezna uprava ovršila stan Davora Šukera u Opatiji zbog – šest milijuna kuna duga
Nogomet

I BOGATI PLAČU: Porezna uprava ovršila stan Davora Šukera u Opatiji zbog – šest milijuna kuna duga 

Kako drugačije protumačiti ouv vijest. I bogati plaču. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker prema informacijama objavljenim iz porezne uprave dužan je šest milijuna kuna. Porezni dug mu je utvrđen još 2016. godine, ali još nije plaćen. Država je danas na Općinskom sudu u Rijeci upisala zabilježbu na njegov luksuzni stan u vili u Voloskom kod Opatije. U slučaju da dug ne plati, država može ovršiti i prodati stan koji se nalazi u potkrovlju Vile Portheim u Voloskom.

Njegov luksuzni stan ima šest soba, dvije uhinje, kupaone, WC-a, tri hodnika, terase i lođe, a površine je 152,59 metara četvornih.

Navodno je Šuker u probleme upao kad je priskočio u pomoć Zdravku i Mariju Mamiću te im posudio čak 12 milijuna kuna da bi oni tim novcem platili jamčevinu za izlazak iz istražnog zatvora. Kako poreznici tad nisu bili zadovoljni njegovim objašnjenjima o porijeklu određeno je da mora platiti šest milijuna kuna poreza.
On je to pravdao kao ušteđevinu stečenu tijekom profesionalne nogometne karijere u inozemstvu, ali ušteđevinu navodno nije uopće čuvao u banci pa nije mogao priložiti bankovne izvatke. I u poreznoj upravi mu ne vjeruju

Vezane vijesti

Komentari