fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

I KAD SE SLAVI – NE VALJA: Červar se naljutio jer ga sad pitaju za Štrleka!
Rukomet

I KAD SE SLAVI – NE VALJA: Červar se naljutio jer ga sad pitaju za Štrleka! 

 

“Baš znate za trenutak”, bio je srdit izbornik hrvatske rukometne reprezentacije jutro nakon dvoobja protiv Njemačke na redovitoj konferenciji za novinare. Jer su ga hrvatski novinari u trenucima posvemašnje euforije  još jednom pitali zašto u reprezentaciji nema Manuela Štrleka.

Poprilično ga je to naljutilo.

“Ne znam što je s vama , ljudi… Pa nije red sad  usred prvenstva kada  svaki igrač gine govoriti o Štrleku. To je nepravda prema Mamiću. Moramo se poštovati, ja poštujem Štrleka, želim ga opet vidjeti u reprezentaciji. Ovdje nitko ne radi protiv njega, ni govora! Svima nam je žao, pomoćnicima, suradnicima, igračima. Ali što da radim, ja nemam druge. Moram voditi druge dečke, kad čovjek nema ono što želi ljubiš ono što imaš. Ja moram poštovati svoje igrače. Nisu oni smeće, oni vrijede. Nemojte mi to gurati. Želim da se to riješi, ali ima normalan način”,  rekao je Červar i onda se obratio novinarima, nešto mirnijim tonom.

“Nije mi jasno čemu to pitanje o Štrleku., poštujem vas, pomogli ste nam da budemo snažniji, ali čuli ste moju stranu. Ja sam uveo Štrleka u reprezentaciju, palo mi je teško njegova ozljeda prije turnira 2009. i jako mi je krivo što nije tu. Razgovarao sam dva tri puta s njim i tako mi je teško palo njegovo otkazivanje. Ali to je samo njegova odluka koja me puno pogodila.”

Ipak, govorilo se i o utakmici protiv Njemačke…

“Nakon utakmice sam rekao da sam ponosan na igrače. U prvom dijelu smo imali neke primjedbe, žalili se na sve. Ne smijemo se ponašati kao gubitnici. Oni su nam nametnuli oštru igru, mi smo počeli s nervozom. Nevjerojatno je da smo mi promašili tri penala, naši golmani imali su pet obrana, a njihov golman obranio je sve i svašta. Ovo je baš pobjeda za povijest, ovo mi je deseto polufinale s Hrvatskom. Takvu konstantu nemaju ni Francuzi, Danci…  Mi smo u specifičnoj situaciji. Puno igrača je otišlo nakon zadnjeg Eura u Hrvatskoj. Trebalo je stvarati i pronaći nove. Mi moramo stvarati igrače, a problem su treneri. Oni odlaze u inozemstvo jer ih naši klubovi ne mogu platiti. Naša liga je slaba, nema para za trenere, doktore, ali svaka čast našim dečkima koji se stalno bore. A vi  meni o  Štrleku”…

Vezane vijesti

Komentari