fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

IBRAHIMOVIĆ DOŠAO U MILAN: A dočekao ga je Zvonimir Boban kao spasitelja
facebook
Nogomet

IBRAHIMOVIĆ DOŠAO U MILAN: A dočekao ga je Zvonimir Boban kao spasitelja 

Zvonimir Boban, čelni čovjek struke AC Milana dočekao je novo pojačanje ovoga kluba, Zlatana Ibrahimovića. I odmah s njime krenuo na potpisivanje ugovora. Pred kemarama Ibrahimović je na tečnom talijanskom, jer je nekad igrao za ovaj klub, rekao:

“Sjećam se da sam na ovom mjestu bio prije mnogo godina. Važno je što sam ovdje, jako sam sretna. Uvijek sam govorio da je ovo moj dom i da se napokon vraćam. U međuvremenu sam bio u drugim klubovima, ali vratio sam se i to je važna stvar,” rekao je Ibrahimović za klupsku televiziju.

Milan se trenutačno nalazi na skromnom 11. mjestu ljestvice Serie A sa 21 bodom, čak 21 manje od vodećih dvojca Intera i Juventusa.

Iako ima čak 38 godina u Milanu vjeruju da će osnažiti momčad koja je ove seozne posve razočarala. Ibrahimović je karijeru počeo u Malmou, a igrao je i za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Paris Saint-Germain, Manchester United i Los Angeles Galaxy, koji je napustio ove godine nakon što mu je istekao ugovor. I brzo se dogovorio s Milanom.

Vezane vijesti

Komentari