fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

(VIDEO) IGOR KARAČIĆ KAO OLI MLAKAR: “Stao pred kameru i objavio sjajnu vijest”
Velux EHF Champions League - Final 4 2019, Vardar vs Telekom Veszprem - Final game in LanXess Arena, Keln, Keln 01.06.2019. Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff
Rukomet

(VIDEO) IGOR KARAČIĆ KAO OLI MLAKAR: “Stao pred kameru i objavio sjajnu vijest” 

Mladi su ljudi naši rukometaši, dakako da i oni vole društvene mreže. Komuniciraju preko njih, nabrijavaju atmosferu, ali i donose i dobre vijesti. Upravo je to učinio čovjek oko kojeg se hrvatski navjiači na rukometnom Euru najviše brinu.  Igor Karačić, koji  je ozlijeđen na utakmici protiv Španjolske. Šepajući je napustio teren i mnogi su pomislili kako je izgubljen za polufinale protiv Norveške u petak.

Pravu predstavu napravili su fizioterapeut reprezentacije Damir Kajba i Igor Karačić.  Kajba je snimio Karačića koji je objavio veliku vijest. Ovako je to išlo…

“Evo, za sve one koji na Instagramu postavljaju glupa pitanja, ja sad postavljam pitanje Karačiću. Kara, postoji li mogućnost da ne igraš polufinale za Hrvatsku na Europskom prvenstvu”? Pitaj  je to Kajba Karačića.

Uslijedio je odgovor Karačića:

“Apsolutno ne postoji nikakva mogućnost da ne igram. I s jednom nogom ću igrati, ako treba. Ne brinite, sve je u redu”.

Kakav su video uradak uradili Karačić i Kajba, pa to je  sjajno. Mnoge televizije u Hrvatskoj nisu u stanju napraviti takvu vijest.

Da ne pitate više😁Hrvatska rukometna reprrzentacija❤❤❤#croatiafulloflife❤❤❤

Gepostet von Damir Kajba am Mittwoch, 22. Januar 2020

Vezane vijesti

Komentari