Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 stu 2022

Objava

IGOR ŠTIMAC ŽRTVA OBITELJSKOG NASILJA: Njega i kćer napao alkoholizirani sin
youtube
Nogomet

IGOR ŠTIMAC ŽRTVA OBITELJSKOG NASILJA: Njega i kćer napao alkoholizirani sin 

U neugodnoj obiteljskoj situaciji u četvrtak navečer  se našao naš proslavljeni nogometaš i  trener, 53-gopdišnji Igor Štimac.  Riječ je o obiteljskom nasilju, a nakon svega je policija je podnijela optužni prijedlog protiv 30-godišnjaka, i to zbog narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog obiteljskog nasilja.

Žrtve su u incidentu na Putu Žnjana bili Igor Štimac (53), nekadašnji hrvatski nogometaš i izbornik i njegova kći (22), a prijavljeni 30-godišnjak je – Štimčev sin Luka. Koji je naposljetku i priveden.

Nakon privođenja u policiju u četvrtak navečer bio je toliko pijan da nije mogao razgovjetno kazati što se dogodilo. Što se zapravo zbilo? Sin Luka je najprije  vikao na oca ispred zgrade i na stepeništu zgrade.

Situacija se još zaoštrila, sin je  počeo  fizički nasrtati na  oca i udarati ga rukama,  piše Slobodna Dalmacija.

Pokušavajući smiriti situaciju, njegova sestra, kćer od Igora Štimca,  je izašla vani nakon čega dolazi do situacije u kojoj se  nasilni mladić ozlijedio, pokušavši  preskočiti ogradu terase. Vidno pijan se stropoštao na tlo. Nastavio je s vikanjem i galamom i pokušajima preskakanja  ograde. Kada ga je sestra ponovno pokušala smiriti udario je i nju. Svemu su svjedočili susjedi… Nakon dolaska policije mladić je  odveden  na Hitnu pomoć gdje je utvrđeno da ima teške tjelesne ozljede frakturu potkoljenice i ručnog zgloba. Sestra mu i otac nisu trebali liječničku pomoć.

Zapisnik su napravili službenici Druge policijske postaje Split koji su podnijeli i optužni prijedlog protiv mladića u kojem su navedena dva prekršaja. Nakon što se otrijeznio u petak ujutro priveden je na Prekršajni sud u Splitu, objavila je Slobodna Dalmacija.

Vezane vijesti

Komentari