Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

03 velj 2023

Objava

IGOR TUDOR PRIJE NASTAVKA SEZONE: ”Zabranio sam prodaju jednog igrača”
Nogomet

IGOR TUDOR PRIJE NASTAVKA SEZONE: ”Zabranio sam prodaju jednog igrača” 

Prije početka nastavka sezone trener Hajduka Igor Tudor dugo je razgovarao s novinarima, predstavljao je svoje ideje, vizije o nastupajučim utakmicama, kao i dojmove nakin odrađenih priprema:
„Jako kratke pripreme, ali kako nama, tako i svima. Najvažnije je bilo da se nitko ne ozlijedi i da igrači usvoje najveći dio novih stvari koje smo radili. Dosta je novih detalja i dobrim dijelom sam zadovoljan, jer ipak su to samo četiri tjedna. Međutim, uvjeren sam da će iz tjedna u tjedan to ići bolje. Veselim se utakmici u Varaždinu, vidjet ćemo kako će sve to izgledati protiv starog prijatelja Luke„, rekao je Tudor i nastavio:
„Uživam u radu, u mjesec dana nijednom nisam podignuo glas što jasno govori kako su igrači odradili proteklo razdoblje. I pritom nema priprema i nepriprema. Idući tjedan radimo još jače. Stalno je novo dokazivanje, stalno novi dril. Dok sam ovdje, bit će jak mentalni intenzitet. Moraš biti budan cijeli tjedan da bi bio spreman za nedjelju”.
O odlasku Bradariča je rekao;
”To je bio zajednički dogovor. Čuo sam priče da sam nezadovoljan i ljut, ali ja sam zadovoljan i osjećam se dobro. Odluka vezana za Bradarića, kojeg smatram kvalitetnim igračem i osobom, donesena je zajednički. Smatrali smo da će nam to biti dobar potez, da ćemo tom odlukom profitirati kao klub. Sjeli smo, razmišljali… Meni kao treneru i nama općenito u klubu, kada ode igrač takve kvalitete nije svejedno, ali smo procijenili da je to najbolje za klub”
Zanimljivo je potom što je Tudor rekao:
”Zabranio sam prodaju Ismajlija, jer ako ga netko hoće odnijeti, mora na stol staviti ozbiljan novac. U Italiji sam viđao stopere koji su se prodavali za milijune, a nisu pola Ismajlija”.

Vezane vijesti

Komentari