fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

IGOR TUDOR SE POGUBIO?  Vikao je na vratara Lokomotive koji je otišao u napad
Nogomet

IGOR TUDOR SE POGUBIO? Vikao je na vratara Lokomotive koji je otišao u napad 

Zanimljiva je bila konferencija za novinare nakon dvoboja Hajduka i Lokomotive (1-0). Trener Lokomotive je govorio:

“Nismo oigrali loše, držim da smo zaslužili jedan bod. Imali smo sjajne situacije u  drugome dijelu utakmice”, rekao je stručnjak Lokomotive, Goran Tomić.

Igor Tudor mu je otpovrnuo:

“Malo mi je to smiješno jer se ne sjećam nijedne njihove šanse. Prvi put su nam do šesnaesterca došli u 60. minuti kad je Posavec krivo dodao loptu. Mislim da smo bili dobri, pogotovo u prvom poluvremenu, ali bilo je i nekih stvari koje nismo dobro radili. Osvojili smo puno lopti iz presinga, ali onda ih nismo dobro iskoristili”.

Zanimljivo jest da je u zadnjoj minuti bivši vratar Hajduka, sada Lokomotive Ivo Grbić krenuo u napad. Tada mu je Tudor nešto dobacio:

Sam Ivo Grbić veli:

“Normalno, išao sam zabiti gol. Naravno da ću se boriti za svoju ekipu. Trenutno sam u ovom klubu, dat ću sve za ovaj klub i to je normalno. Ne znam što je tu ljudima čudno. Zašto nisu zviždali Letici kada je išao protiv Istre zabiti gol. Moj klub me plaća, ja i moja obitelj živimo od toga i normalno da ću dati sve za pozitivan rezultat. Hajduku želim sve najbolje u budućnosti, ali ja sam profesionalac i neću doći tu i predati se. To je splitska publika, svaka im čast što su u velikom broju bodrili svoju momčad, a Hajduku čestitam na pobjedi”.

Tudora su novinari pitali što je vikao Grbiću i zašto. Dobili su ovaj odgovor:

“Legitimno je njegovo pravo da ide zabiti gol jer igra za njih, ali isto tako je legitimno da mu se nešto dobaci. U redu je da mu se dobaci jedan komentar. Nije bitno što sam mu rekao”,

Vezane vijesti

Komentari