fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

ISPOVIJEST ZARAŽENOG BOGDANOVIĆEVOG SUIGRAČA:”Znate li što je najstrašnije?”
facebook/private
Košarka

ISPOVIJEST ZARAŽENOG BOGDANOVIĆEVOG SUIGRAČA:”Znate li što je najstrašnije?” 

Pandemija koronavirusa potpuno je paralizirala sportska natjecanja u gotovo cijelom svijetu, a najveći udarac doživjela je košarkaška NBA liga. Prema najoptimističnijim prognozama NBA liga mogla bi se nastaviti sredinom svibnja što znači da će igrači bez utakmica biti više od dva mjeseca. Sve je puklo na dan kada je igrač Utah jazza Rudy Gobert zaražen koronavirusom, a već sljedećeg dana objavljeno je kako je zaražen i najbolji igrač tog kluba Donovan Mitchell. Ostali igrači, među kojima je i najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, odmah su testirani i poslani kući u samoizolaciju gdje pokušavaju održavati formu.

Donovan Mitchell i Rudy Gobert nalaze se već neko vrijeme u strogoj karanteni i u svakodnevnom su kontaktu sa svojim epidemiolozima.

‘Dobro se osjećam u izolaciji, nemam temperaturu i slijedim upute liječnika… Znate koji je najstrašniji dio? Upravo činjenica da virus može biti u osobi, a da to toga niste svjesni! Tako je recimo i sa mnom, nemam baš nikakve simptome, a imam koronu. Kako se osjećam? Pa bez problema bih mogao odigrati play-off seriju od sedam utakmica u nizu’, kazao je Mitchell uživo u emisiji ‘Dobro jutro, Amerika’ dodavši:

‘Znate, suze su potekle kad su me testirali, moram priznati. Kad su mi uzimali bris, to je bilo najduljih 15 sekundi u mom životu. Uhvatila me neka panika i moram reći da mi je bilo jako nelagodno’, priznao je Mitchell.

NBA star player Donovan Mitchell speaks out about COVID-19 diagnosis for the first time

GMA EXCLUSIVE: “I think that’s the scariest part about this virus is that you may seem fine.” NBA star Donovan Mitchell speaks out for the first time from isolation since being diagnosed with COVID-19, despite being “asymptomatic.” gma.abc/2ZzRteQ

Gepostet von Good Morning America am Montag, 16. März 2020

Vezane vijesti

Komentari