fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

ISPOVJED HAJDUKOVOG TRENERA BURIĆA: “Nikad nisam bio prihvaćen, osjetio odobrodošlicu”!
Nogomet

ISPOVJED HAJDUKOVOG TRENERA BURIĆA: “Nikad nisam bio prihvaćen, osjetio odobrodošlicu”! 

U Hajduku je eksplozivna situacija, ako je suditi po istupima još uvijek trenera prve momčadi Damira Burića. Koji vidi da se u javnost plasiraju informacije kako će u najskorije vrijeme novi trener postati Igor tudor, a sportski direktor – Mario Stanić.

Pa je tako Damir Burić prije utakmice protiv Istre 1961 imao sovjevrsnu ispovjed pred novinarima, koje je nalikovala baš na pravi oproštaj od kluba. Nije nedostajalo ni upozoravajućih, teških riječi, a osjećao s ei dojam razočaranosti…

“Pravu šansu u Hajduku nikad nisam dobio, bez obzira na pobjede. Ja nisam osjetio dobrodošlicu, a vi ste vidjeli momčad koja je bila prva. Pored svega je bilo bušenje na sve strane. Ja sam to prihvatio kao normalno i tako ću nastaviti. Tko me bušio? Ne bih u detalje, vi znate sve. Tko je to i odakle je to”!

Pa je slijedilo…

“Ja sam profesionalac, radim svoj posao, bez obzira na sve komentare. Meni je totalni fokus na momčad, rad, to se neće mijenjati. To mi još više daje motivacije da izdržim sve i pokažem momcima kako se s tim nositi”.

Tvrdi da momčad i nije izgledala tako loše…

“Bili smo prvi na ljestvici, pobijedili Dinamo, što nitko nije očekivao. Vrlo malo golova smo primali, jako puno golova davali. Jedinu molbu koju sam imao; dovedite mi napadača i da odradimo pripreme. Nijedno od toga nisam dobio. Kreirali smo bezbroj šansi, nedostajao nam je napadač. Onog trenutka kada se dogodi da nam nedostaju tri glavna obrambena, tri glavna veznjaka, tri glavna u ofenzivi, to nitko ne može nadoknaditi. Mi smo momčad u stvaranju. Ljubić se etablirao, Juranović reprezentativac, Ismajli najbolji defenzivac Albanije, Nejašmić je u reprezentaciji, Čolina u reprezentaciji…

Tućne su bile njegove riječi…

“Nemam nikakve potrebe ovo govoriti. Najvažnije mi je da istina izađe na vidjelo, da izađe ono što je, a ne što nije. Ovo što sam doživio ovdje u šest mjeseci nisam doživio u trideset godina karijere. Bio sam trener u Bundesligi, vodio klub u Bundesligi, bio sam na klupi u Ligi prvaka. Ne znam kada ćete opet imati trenera koji se može time pohvaliti. Ovim putem želim vam ugodan dan”!

Dotakao se i sudaca, nije bio zadovoljan kako je bio tretiran Hajduk…

“Imali smo dosta peha, nesreće. Koliko smo imali sreće u prvom dijelu protiv Dinama u Zagrebu toliko smo imali nesreće u drugim utakmicama. Mogli smo dobiti penal u Zaprešiću. U Gorici smo primili gol iz ofsajda. Negdje bod, dva, tri, pa ozljede… Nevolja ne dolazi sama, uhvatilo nas je sa svih strana. Ali mi se ne predajemo nikad, naša momčad uvijek daje sve. Nastavit ćemo tako i dalje, neke stvari ne možemo promijeniti”, pričao je Burić.

Vezane vijesti

Komentari