fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 svi 2022

Objava

IVANA HABAZIN  NIJE USPJELA: Protiv jake Amerikanke ostala na nogama deset rundi
Ostali sportovi

IVANA HABAZIN NIJE USPJELA: Protiv jake Amerikanke ostala na nogama deset rundi 

Claressa Shields (10-0) pobijedila je Ivanu Habazin (20-4) jednoglasnom sudačkom odlukom i osvojila WBC i WBO naslov svjetske prvakinje. Neporažena Amerikanka nakon meča u Atlantic Cityju priznala je kako nije sve prošlo prema njenom planu, ali da je u konačnici zadovoljna svojim napretkom.

Amerikanka je pobijedila jednoglasnom odlukom nakon 10 rundi i 20 minuta borbe.

“Naravno da sam razočarana. Nije to bila moja večer. Imali smo plan, ali ga nisam ostvarila. Čestitam Claressi. Nemam što reći. Vratit ću se”, rekla je poslije meča Habazin.

Za Shields je ovo deseta pobjeda u deset borbi dok je za Habazin ovo četvrti poraz u 24 borbe.

U prve tri runde hrvatska se boksačica dobro držala, pokušavala je ugroziti Amerikanku, ali od četvrte runde Shields počinje jače i preciznije udarati. U petoj rundi američka boksačica potpuno dominira, a u šestoj je Habazin bila u nokdaunu nakon serije udaraca u tijelo.

 

24-godišnjakinja iz Flinta najavila je pobjedu nokautom, ali Ivana se pokazala kao čvrsta suparnica koja je meč odvela sve do sudačkih kartica.

“Proveli smo nekoliko mjeseci u pripremama za ovu borbu. Nije ovo bilo ono što sam htjela, ali sam sretn zbog svog napretka. Rušila sam ju udarcem u tijelo. Osjećaj je sjajan. Postigla sam ovo u 10 borbi i sada sam broj jedan. Najbrža sam u povijesti koja je osvojila svjetske titule u tri kategorije”, izjavila je Shields još u ringu nakon meča uoči kojeg je palo puno teških riječi s obje strane.

Vezane vijesti

Komentari