fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

GORAN O “KRUNI KARIJERE”: “Ulazak u Kuću slavnih posvećujem pokojnoj sestri!
Tenis

GORAN O “KRUNI KARIJERE”: “Ulazak u Kuću slavnih posvećujem pokojnoj sestri! 

„Roditelji su najzaslužniji, odrekli su se karijera kako bih ja uspio i sigurno će doći na red kad ću držati govor. Svoj ulazak u Kući slavnih posvetiti ću pokojnoj sestri, koja je ponosna na mene tamo gore i gledat će me”, reakcija je iskrena i topla Gorana Ivaniševića na vijest da je uvršten u Kuću slavnih.

Goranova sestra Srđana umrla je prošle godine nakon teške bolesti.

Na pitanje kako je tu vijest uopće doznao, a znao je da je bio kandidat, priča:

Javio mi je Todd Martin, on je danas direktor Kuće slavnih, ja sam potom prvo javio ženi. Nismo smjeli nikome govoriti prije objave i nije bilo lako čuvati takvu tajnu. Rekao sam i svom timu dok smo bili na pripremama u Dubaiju. A sad nakon što je objavljeno, dobivam čestitke sa svih strana. Drago mi je da sa mnom u Kuću slavnih ulazi Conchita Martinez. Nisam mogao dobiti bolju partnericu za ulazak u Hall of Fame! Nadam se da će govor biti po mome, opušten. Naravno da ću zaboraviti ono što pripremim, pa ću nešto dodati… Todd mi je rekao da govor traje pet do sedam minuta.

Ivanišević danas trenira Novaka Đokovića, što mu je on rekao:
„Baš mu je drago, pitao me kako da me oslovljava, gospodine članu ili nekako tako… Doći će i on na red. Ja sam prvi s ovih prostora, a on će još puno toga ostvariti pa onda doći na red. Čekam ga”.

Vezane vijesti

Komentari