fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

IVICA TUCAK O POLUFINALU: “Kakav bih  trener bio da ne vjerujem u naš vrh”?
Vaterpolo

IVICA TUCAK O POLUFINALU: “Kakav bih trener bio da ne vjerujem u naš vrh”? 

“Odigrali smo fenomenalnu utakmicu. Ponovno smo u polufinalu, toliki niz godina smo tu gdje i pripadamo. Vidite kako igraju druge reprezentacije, jednom budeš prvak svijeta, a onda ispadneš. Silno me čini sretnim što igrači znaju igrati ovakve utakmice, ovo su šokantne utakmice. Ne vrijedi ti ovaj dan nijednu lipu jer se igra u pola devet, a ova utakmica nikad doći”, rekao je zadovoljni izbornik Ivica Tucak nakon pobjede protiv Grčke.

Samo prvak Europe ide direktno na Olimpijske igre u Tokyo, može li to Hrvatska?

“Otpočetka se dogovorili da izađemo u taj presing, da budemo agresivni. Bilo je to sjajno, ali znali smo se braniti s igračem manje. Momcima čestitke na utakmici, a mentalnoj snazi koju pokazuju. Mi smo ovdje došli ne pobijediti samo Grke, nego smo došli osigurati Tokio. Imamo još dva koraka, moramo biti prvaci ako želimo tamo. Ja imam vjeru u svoju ekipu i sebe. Mi to možemo”,   kaže hrvatski izbornik.

Suparnik Hrvatskoj u  polufinalu je Španjolska…

“To će biti jako teška utakmica. Sjajna ekipa predvođena Perroneom, jednim od najboljih igrača svijeta. Učinio ih je tako moćnima, do njegovog dolaska su bili jako loši. Na Olimpijadi su se klizali kao na toboganu, nisu ni bili na dva svjetska prvenstva. S njim su postali sjajna reprezentacija, Munarizz i Pinedo su tu, imaju sjajno pokretne plivače. Bit će teško, ali vjerujem u nas i da ćemo pobijediti”

 

Vezane vijesti

Komentari