fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 svi 2022

Objava

IZBORNIK BOSNE I HERCEGOVINE:  Bajević koristi tehnologiju, uveo video treninge
Nogomet

IZBORNIK BOSNE I HERCEGOVINE: Bajević koristi tehnologiju, uveo video treninge 

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine održao je u ponedjeljak video-sastanak s najboljim nogometašima svoje zemlje na kojem ih je upoznao da će uskoro započeti s video-treniznima i to tri puta tjedno.

Reprezentativci susjedne zemlje nalaze se u karanteni u svojim domovima, u Bosni i Hercegovini ili po europskim zemljama, gdje vježbaju koliko im to dopušta izvanredno stanje prouzročeno širenjem novog koronavirusa. Kako prenose bosansko-hercegovački mediji, Bajević želi kroz video-trenigne obnoviti pozitivno ozračje u momčadi i zadržati pristojnu razinu tjelesne pripreme svojih izabranika u iščekivanju da se pandemija bolesti COVID-19 suzbije, a UEFA odredi nove termin odigravanja utakmice sa Sjevernom Irskom u sklopu doigravanja za Europsko prvenstvo.

Od ranije je poznato da su popularni ‘zmajevi’ u polufinalu baraža domaćini neugodnim Ircima u Zenici, a ako pobijede, u finalu će ugostiti i pobjednika iz dvoboja Slovačka i Republike Irske.

“Ovo što se događa na svjetskoj razini nekako nas i zbližava u pokušaju da se što bolje zaštitimo i vodimo računa o primjeni svih mjera koje nam preporučuju medicinski stručnjaci. U doba ograničenog kretanja i napetosti pokušajmo malo se aktivirati radeći ono što nam uvjeti dopuštaju, na održavanju kondicije i sportskog duha. To će nam biti preduvjet za ostvarivanje našeg zajedničkog cilja. Želim da se što prije okupimo i nastavimo rad, a do tada čuvajte svoje i zdravlje drugih”, poručio je izbornik Dušan Bajević.

“Planirali smo tri online treninga tjedno, a igrači imaju mogućnost da rade individualno ili u skupinama. Po njihovoj želji možemo organizirati i i dodatne treninge, ali zasada je plan da radimo utorkom, četvrtkom i subotom”, rekao je Bajević.

Vezane vijesti

Komentari