fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

20 svi 2022

Objava

JAVIO SE I LIONEL MESSI: “Ljudi, budite odgovorni, ostanite kod kuće”!
facebook
Nogomet

JAVIO SE I LIONEL MESSI: “Ljudi, budite odgovorni, ostanite kod kuće”! 

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Argentinac Lionel Messi poručio je ljudima diljem svijeta “da budu odgovorni i ostanu kod kuće” kako bi se pobijedio koronavirus.

“Sada je vrijeme da budemo odgovorni i ostanete kod kuće. Ovo su komplicirani dani za sve. Zdravlje uvijek mora biti na prvom mjestu. To je izvanredna situacija i moraju se slijediti upute zdravstvenih organizacija i državnih tijela. To je jedini način na koji se može učinkovito boriti,” poručila je Barcelonina zvijezda.

Španjolsko nogometno prvenstvo je prekinuto na dva tjedna, a vodstvo Barcelona je igračima u petak organiziralo predavanje na kojem su im o koronavirusu govorili Antonio Trilla, šef Preventivne medicine i epidemiologije u bolnici Clínic de Barcelona ​​i Jaume Padrosa, voditelj zdravstvene službe u klubu.

“Sada je vrijeme da budete odgovorni i ostanete kod kuće. Ovo je i savršen trenutak za uživanje u tom vremenu sa svojim voljenima, kojeg ne možete uvijek imati. Zagrljaj svima i nadam se da ćemo ovu situaciju preokrenuti što prije,” poručio je Messi koji se zahvalio svim zdravstvenim djelatnicima.

“Želim se zahvaliti svima koji rade na liniji fronta i koji se bore u bolnicama i zdravstvenim ustanovama,” poručio je Messi.

(Hina)

Vezane vijesti

Komentari