fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

JE LI MOGUĆE? Predsjednik belgijskog saveza: Šuker me zvao da igramo zamjensku utakmicu
foto: HNS
Nogomet

JE LI MOGUĆE? Predsjednik belgijskog saveza: Šuker me zvao da igramo zamjensku utakmicu 

Pokaže li se da je ova vijest doista točna to bi mogao biti skandal nad skandalima.

Naime, zbog koronavirusa otkazana su, odgođena ili prekinuta brojna sportska natjecanja diljem svijeta, pa tako i turnir u Kataru na kojem je krajem ožujka trebala nastupiti i hrvatska reprezentacija, zajedno s Belgijom, Portugalom i Švicarskom.

No to nije spriječilo Davora Šukera da pokuša organizirati zamjensku utakmicu. Belgijski Le Soir prenosi izjavu Mehdija Bayata, predsjednika Belgijskog nogometnog saveza, koji tvrdi da ga je Šuker zvao kako bi napravili plan B.

“Uopće ne razumijem kako netko u trenucima svjetske zdravstvene krize može pomisliti da radimo na organizaciji nogometne utakmice. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza opet me bio nazvao zbog te informacije, ali rekao sam mu da mi je nezamislivo da se igram sa zdravljem ljudi tjerajući ih na putovanja. Kako da onda razmatram međunarodnu utakmicu za 10 ili 15 dana?! Budimo ozbiljni”, rekao je Bayat.

Hrvatska je reprezentacija prema prvotnom planu trebala otputovati u Katar 23. ožujka, tri dana kasnije igrati protiv Švicarske, a 30. ožujka protiv Portugala. Za nastup na turniru HNS je trebao dobiti 925.000 eura, što bi bio rekordni iznos za našu reprezentaciju, pa je Šuker očito želio nadoknaditi barem dio ispuštene zarade te je tako pokazao da mu je novac važniji od zdravlja onih koji bi mu ga trebali priskrbiti.

Ne bi bilo čudno, ali što je previše – previše je!

 

Vezane vijesti

Komentari