fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

20 svi 2022

Objava

JE LI SADA KRAJ? ‘Dinamo to smo mi’ odgovorili Mamiću – I krade se kad se ima
foto HINA/ Tomislav PAVLEK
Nogomet

JE LI SADA KRAJ? ‘Dinamo to smo mi’ odgovorili Mamiću – I krade se kad se ima 

Valjda je sada stavljena točka na ‘i’? Naime, nakon što je Zdravko Mamić na Facebooku jučer objavio plaće trenera Bjelice i njegovog stožera, ubrzo je stigao odgovor udruge “Dinamo to smo mi”.

Potom se Mamić opet rano jutros oglasio uz poruku “Štedi se kad se ima, a ne kad se nema čime je i definitivno potvrdio ono što cjelokupna javnost dobro zna a Dinamova uprava uporno opovrgava – tko je stvarni gazda Dinama i od kuda se Dinamom upravlja.

Međutim, odmah je dobio novi odgovor od navijača Dinama, koji prenosimo u cijelosti.

“Dobro vam jutro želimo.

Potaknuti brojnim upitima nakon jučerašnjeg posta, odlučili smo pojasniti jednu rečenicu u našem odgovoru bjeguncu od hrvatskog pravosuđa odgovornom za ukradenih 330 milijuna kuna iz Dinama.

Napisali smo: “Isto tako zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora to smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili”.

Mnogima je za oko pao zadnji dio rečenice. Prema informacijama koje su nam potvrđene s nekoliko strana, Uprava Dinama (iako tvrdi samovoljno kao da su zbilja neki faktor, a jučerašnja Facebook objava iz emigracijskog press ureda u Bosni i Hercegovini im je pokazala gdje im je zapravo mjesto) je igračima uskratila isplatu onog što su sami zaradili u protekla dva i pol mjeseca.

Naime, igrači Dinama primanja dobivaju kroz mjesečne isplate, ali i kroz rate (ne, te rate nisu premije, već dio ugovorenog iznosa za koji igraju u Dinamu). U Dinamu su odlučili kako rata za prvo tromjesečje neće biti igračima isplaćena iako su je oni u siječnju, veljači i polovici ožujka zaradili i to priopćili igračima sa stavom da “će biti tako ili nikako”.

Pozivamo Upravu Dinama da objasni zašto se povukao takav potez da se ne isplaćuje igračima ono što su već zaradili i zašto im se zabranio javni nastup?”, upitali su na kraju iz udruge “Dinamo to smo mi”, uz fotografiju na kojoj piše – “Krade se kad se ima, a ne kad se nema!”. 

Vezane vijesti

Komentari