fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

KAD MIKE TYSON ZAPLAČE: “Usamljen sam, evo zbog čega plačem svaki dan”!
Ostali sportovi

KAD MIKE TYSON ZAPLAČE: “Usamljen sam, evo zbog čega plačem svaki dan”! 

Tko se ne sjeća Mikea Tysona,  Tog legendarnog boksača koji je imao bezbroj svijetlih, ali i onih manje svijetlih trenutaka.  U intervjuu Tyson  priča kako je sve u životu podredio boksu i borbama koje su od njega stvorile onu slavnu zastrašujuću pojavu.

Tyson u jednom potpuno otvorenom istupu priznaje i kako mu nedostaje ona njegova verzija, verzija koju danas namjerno skriva i koje se i sam boji…, piše  ww.fighsite.hr

“Poznajem umjetnost zvanu borba, poznajem umjetnost zvanu rat… To je sve što sam ikad proučavao. Zato su me se bojali dok sam bio u ringu. Bio sam razarač. Bio sam rođen za to. Sada, kada nema tih dana, osjećam se prazno. Nemam ništa. Ponizniji sam. Zato i plačem. Plačem jer više nisam ta osoba. Nedostaje mi taj Tyson. Zato i što se nekad osjećam poput pi***ce, jer ne želim da ta osoba izađe van. Ako ju pustim van s njom će i pakao doći. Bojim se tog čovjeka”, izjavila je legenda u svom ‘Hotboxin’ with Mike Tyson’ podcastu.

Tyson je već gotovo punih 15 godina u boksačkoj mirovini. Profesionalnu karijeru zaključio je s omjerom od 50 pobjeda šest poraza i dva ‘no contesta’. Osim po razornom stilu borbe i svjetskoj tituli, Iron Mike ostat će upamćen i kao najmlađi prvak u povijesti teške kategorije. Kada je 1986. nokautirao Trevora Berbicka i ugrabio WBC titulu, Tyson je imao samo 20 godina, četiri mjeseca i 22 dana.

 

 

Vezane vijesti

Komentari