fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

19 svi 2022

Objava

KAD SE LINO SMIRI PRIČA: “Ostavljam hrvatsku reprezentaciju i najljepše dane”
Poreè, 5.1.2019 - U posljednjem susretu Croatia Cupa 2020., hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Katar 33-28 i osvojila turnir. foto HINA/ HRS/ kolektiffimages/ Jozo Cabraja/ ua
Rukomet

KAD SE LINO SMIRI PRIČA: “Ostavljam hrvatsku reprezentaciju i najljepše dane” 

Lino Červar brzo se smirio nakon neizvjesne utakmice, te je nakon izgubljenog finala govorio:

„Ponosan sam na momke. Stvarno smo krvavo zaradili ovo finale, borili smo se. Sjetite se samo utakmica koje smo igrali, čestitam svima i ništa ne zamjeram. Za zlato je trebalo imati malo više širine. To su iskusni igrači. Njihov golman nam je spriječio stvarno nekoliko velikih šansi, nismo izdržali do kraja. Zadnjih pet minuta smo pali. Nismo izgubili ništa. U životu ne možeš sve dobiti. Moraš se zadovoljiti s onim što imaš. Sve medalje koje sam osvojio… Ne mogu se ništa žaliti. Mogu stvarno s ponosom gledati svoju cijelu karijeru. Ja sam izrastao u jednom malom gradu kao što je Umag, puno smo postigli”, pričao je Červar.

Potom je dodao:

„Što se tiče Hrvatske, s ponosom sam ju vodio, zahvalan sam svim igračima, svima oko mene, pomoćnicima, logistici… To su sve divni ljudi. Nemam kome što predbaciti. Naravno, neću voditi ekipu ni na europskom ni na svjetskom, s time sam se oprostio. Zahvalan sam igračima na htijenju. Mislim da s ponosom možemo otići kući. Ovo srebro posvećujem svojoj obitelji. Mojoj supruzi, djeci, unučadi. Sretan sam i ne žalim ni za čime”

Vezane vijesti

Komentari