Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

KAKVO PRVENSTVO? Testiranje  i šok prije treninga, u Fiorentini  puno zaraženih
Nogomet

KAKVO PRVENSTVO? Testiranje i šok prije treninga, u Fiorentini puno zaraženih 

Tri nogometaša i tri djelatnika Fiorentine pozitivna su na koronavirus, utvrđeno je testiranjem provedenim uoči povratka klubova Serie A treninzima, objavio je klub u četvrtak.

Firentinski klub nije objavio imena zaraženih nogometaša koji su stavljeni u izolaciju. S nova tri pozitivna slučaja broj zaraženih nogometaša u Serie A popeo se na 20.

Trojica igrača Fiorentine koji su bili pozitivni na testiranjima provedenima u ožujku, Patrick Cutrone, German Pezzella i Dušan Vlahović, na testu provedenom u utorak su bili negativni.

Klubovi Serie A ovog se tjedna vraćaju individualnim treninzima, nakon što su protekla dva mjeseca proveli u karanteni. Svi igrači moraju biti testirani i moraju slijediti sigurnosne upute.

Čelnici talijanskog nogometa raspravljali su s medicinskim stručnjacima o mogućem povratku momčadskim treninzima 18. svibnja, a odluku će donijeti tijekom sljedećeg tjedna. Talijansko prvenstvo prekinuto je 9. ožujka, a do kraja sezone ostalo je 12 kola. Mogući datum nastavka još nije poznat.

Vezane vijesti

Komentari