fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

KAZNA: Hajduk će ključnu utakmicu za Ligu prvaka igrati bez pomoći navijača
foto HINA
Nogomet

KAZNA: Hajduk će ključnu utakmicu za Ligu prvaka igrati bez pomoći navijača 

Hajduk je zbog ponašanja dijela svojih navijača na nedjeljnom gostovanju u Zagrebu kod Lokomotive kažnjen jednom domaćom utakmicom bez gledatelja.

Nakon tog susreta je u izvještaju delegata uz već tradicionalno paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava evidentirano bilo i neprimjereno skandiranje nekih gostujućih navijača, pa tako između ostalog i „oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati”.

Kako je Hajduk recividist, i tek je odradio prethodnu kaznu od dva susreta bez publike zarađenu u derbiju s Dinamom u ožujku, uslijedila je nova velika kazna.

S obzirom da je kazna izrečena u četvrtak, samo dan prije susreta protiv Slaven Belupa na Poljudu (petak 21.05 sati), te da stupa na snagu nakon konačnosti odluke, izgledno je da će se odnositi na iduću domaću utakmicu „bijelih” nakon ogleda sa sastavom iz Koprivnice.

Na utakmici Slaven Belupo-Rijeka manja grupa pripadnika navijačke skupine Armada u 67. minuti neprimjereno je skandirala prema domaćem igraču br. 19 čime je počinjen prekršaj kažnjiv po članku 88. DP HNS-a pa je zbog ponavljanja prekršaja HNK Rijeka kažnjen igranjem jedne utakmice (nakon konačnosti odluke) bez gledatelja na sjevernoj tribini Stadiona HNK Rijeka i novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna.

Zbog upaljenih desetak pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine BBB na utakmici Gorica-Dinamo, pri čemu je pet baklji u 81. minuti ubačeno u teren za igru pa je utakmica bila u kratkom prekidu, GNK Dinamo je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna, a HNK Gorica kao organizator utakmice iznosom od 6.000 kuna.

NK Slaven Belupo mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja kažnjivog po članku 54. DP HNS-a na utakmici Slaven Belupo-Rijeka.

Vezane vijesti

Komentari