Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 ožu 2023

Objava

KAŽU NAJVEĆI MEČ U POVIJESTI: Miočić i Cormiere dogovorili borbu, uskoro će!
facebook/stipe miocic
Ostali sportovi

KAŽU NAJVEĆI MEČ U POVIJESTI: Miočić i Cormiere dogovorili borbu, uskoro će! 

Sadašnji UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić (19-3) svoju će titulu braniti u trećem susretu s bivšim dvostrukim prvakom Danielom Cormierom (22-2-1 nc)! Stipe i Cormiere vraćaju se u Octagon 15. kolovoza i prema trenutno dostupnim informacijama trebali bi predvoditi UFC 252 priredbu. Točna lokacija na kojoj će se održati ovaj event još uvijek nije poznata, ali MMA Fighting tvrdi da bi to trebala biti neka dvorana na američkom tlu. Vijest je to koju je u utorak razgovarajući s ESPN-om potvrdio i predsjednik UFC-a Dana White.

Priča je to koja je počela Stipinom objavom na Facebooku, u kojoj je najavio kako je spreman boriti se i da borba slijedi, da bi vrlo brzo došao odgovor nestrpljivog Daniela Cormiera, koji već mjesecima čeka potvrdu trećeg okršaja, s kojim bi se on zapravo trebao oprostiti od profesionalne MMA karijere.

Potom se na Cormierovom Twitteru pojavio svojevrsni dokaz kako je borba dogovorena, barem s njegove strane. Naime, postavio je fotografiju svog digitalnog potpisa na mobilnom telefonu, prije nego je isti poslao. Pretpostavlja se da to ne može biti ništa drugo osim potpisa na ugovor za borbu koju svi toliko dugo čekaju. Fanovi, promocija, sudionici iste te na kraju i Francis Ngannou, koji je u međuvremeno doslovno počistio konkurenciju.

Za one rijetke koji to još možda ne znaju, Cormier je Miočića savladao u srpnju 2018. godine, nokautiravši ga u glavnoj borbi UFC 226 priredbe. Osveta je stigla 13 mjeseci kasnije na UFC 241. Nakon što je Cormier dominirao prve dvije runde, Miočić je u trećoj izjednačio odnos snaga, da bi u četvrtoj preuzeo kontrolu i završio Cormiera nakon višestrukih udaraca šakom u jetru.

Vezane vijesti

Komentari