fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

28 svi 2022

Objava

KLOPP ŠTITI LOVRENA KOJEG NAPADAJU NAVIJAČI: “Život je tako nepravedan”!
Izvor: Liverpoolfc.com
Nogomet

KLOPP ŠTITI LOVRENA KOJEG NAPADAJU NAVIJAČI: “Život je tako nepravedan”! 

Navijači Liverpoola bijesnili su nakon nastupa u dresu Liverpoola protiv Watforda koji je završio posve neočekivano, Liverpool je doživio prvi poraz ove sezone, razbijajući san navijača o osvojenom pvenstvu bez poraza. Razmjeri kritika prema Lovrenu bili su golemi, u medijima i napose na društvenim mrežama bio je izložen pogrdama kakve dugo nisu bile viđene u Velikoj Britaniji. Moramo znati i do ta je nastup Lovrenu bio prvi od prosinca prošle godine.
U zaštitu Lovrena krenuo je i trener Liverpoola Juergen Klopp:
“Nije pošteno, ali svijet je takav. Ljudima koji krive Dejana Lovrena za naš poraz ne mogu pomoći”, isprve je ispalio.
U monologu je istakao sljedeće:
„Morate znati da ja često u životu razgovaram s ljudima koji znaju manje od mene o nogometu. I to je u redu, ja sam dobro plaćeni premierligaški trener i trebao bih znati više od većine. Ali ne želim raspravljati na toj razini. Da, bio je veliki izazov za Dejana igrati protiv Troya Deeneyja i mnogi drugi stoperi bi se mučili u tim specifičnim situacijama. Joe Gomez je ranije imao problema u sličnim situacijama i vjerujatno se svi u njima nađu”, oštro je rekao Klopp.
I završio:
“Lovren i Gomez odigrali su za nas na tim pozicijama senzacionalne utakmice, ali kao i u životu, moraš biti zdrav, a kada si zdrav onda moraš uhvatiti ritam. To je najteža stvar u profesionalnom nogometu. Kada si izvan ritma ti treniraš, ali to nije to. Dejan je izvrstan stoper”!

Vezane vijesti

Komentari