fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

KRUNO SIMON O BEOGRADU: ”Vrijeđanje me ne uznemirava, volim tu igrati”…
Košarka

KRUNO SIMON O BEOGRADU: ”Vrijeđanje me ne uznemirava, volim tu igrati”… 

Hrvatski košarkaš Kruno Simon na pitanje srpskih novinara kako se osječa u Beogradu kada igra košarkašku utakmicu u dresu turskog Efesa i kada je stalno izložen uvredama iznenadio je odgovorom. Naime, u petak navečer Efes gostuje u Beogradu baš kod Crvene zvezde. S Krunom Simonom…
Kruno Simon u mikrofone srpskih izvjestitelja doslovce je govorio:
“Uvijek u Beograd dolazim s lijepim očekivanjima, meni je gostovanje u Beogradu najdraže u Euroligi, kad već Hrvatska nema klub u njoj. U Beogradu imam puno prijatelja, ne samo iz svijeta sporta. Vidjet ću se s Miroslavom Raduljicom, stigao je iz Kine, s njim sam igrao u Milanu, a tamo je bio i Milan Mačvan. Popit ću kavu s Kostom Perovićem, nekadašnjim suigračem iz Unicaje. Volim hranu, restorane, taj duh Beograda. Vidjet ću se, ako ne prije, onda na utakmici i s Vladimirom Štimcem, igrali smo jednu sezonu zajedno u Efesu”, kazao je Simon.
I zaključio,
“Koliko ja znam, sportaši iz bivše Jugoslavije, kad se nađu u inozemnim klubovima, najviše se druže i ne znam je li ikada među njima bilo problema, a vjerujte da imam puno primjera ne samo iz košarke. I tako će uvijek biti…”

Vezane vijesti

Komentari