fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

LEGENDA NAŠEG RUKOMETA O SUĐENJU: ”Tako nešto dobro nikad nisam vidio”
Rukomet

LEGENDA NAŠEG RUKOMETA O SUĐENJU: ”Tako nešto dobro nikad nisam vidio” 

”Na kraju bih želio istaknuti jednu stvar. Bio sam 10 godina u reprezentaciji, imam skoro 200 nastupa, ali ovakvo dobro suđenje nisam vidio u životu„, veli to  u komentaru za Sportske novosti bivši rukometni reprezentativac, Vedran Zrnić.

Podrobno objašnjava.

”Sudili su i za nas i za njih prave stvari, svirali su i ta probijanja na kraju, bila je to jako teška utakmica za suđenje i mislim da Španjolci zaslužuju pohvale”.

Utakmicu opisuje ovako:

U produžecima su možda već svi polako gubili nadu. Mislilo se da smo umorni, ali vratilo nam se. Vratio nam se onaj promašeni sedmerac protiv njih u polufinalu Svjetskog prvenstva 2017. godine i na kraju je Musa zabio za veliku pobjedu. Trebamo se pokušati odmoriti koliko je god to moguće od ovog trilera i probati se što bolje spremiti za finale. Znam da dugo već Hrvatska nije bila u finalu velikog natjecanja, ali sad kad smo tu, moramo osvojiti zlato, jedino koje nam nedostaje! Nismo bili dobri u Stockholmu, ali nisu ni oni odigrali bogznašto. Nas je vukao Duvnjak, njih Sagosen, dok su mogli. Kasnije ni oni nisu bili previše dobri, ali razumljivo je i to, napori su veliki. Igra 7 na 6 je Linina specijalnost, u dobrim trenucima povučeni su dobri potezi. Bitno je i da je obrana ostala jako čvrsta, sad samo možemo čestitati našim dečkima i čekati finale„, piše Vedran Zrnić.

Vezane vijesti

Komentari