fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

28 svi 2022

Objava

LEGENDA PORUČILA IGRAČIMA PREMIERLEAGUE: “Nemojte pristati na smanjenje plaća”
foto: facebook/roy keane
Nogomet

LEGENDA PORUČILA IGRAČIMA PREMIERLEAGUE: “Nemojte pristati na smanjenje plaća” 

Bivši kapetan Manchester Uniteda Roy Keane (48) poručio je nogometašima u najjačim engleskim klubovima da se odupru pritisku da pristanu na rezanje plaća zbog pandemije koronavirusa, objavili su britanski mediji.

“Kad smo pregovarali o ugovorima vlasnici klubova bi nam uvijek govorili da je to samo biznis. A sada vlasnici klubova, koji su milijarderi, pričaju igračima kako su u problemima i da bi trebalo smanjiti plaće. Mislim da bi se igrači iz velikih klubova trebali oduprijeti takvim pritiscima. Neka vlasnici poštuju ugovore koje su potpisali sa igračima, pa to je samo biznis”, rekao je Roy Keane i dodao: “Uzimajući u obzir vlastito iskustvo i okolnosti pod kojima sam morao otići iz Manchester Uniteda, nikad ne bih pristao na rezanje plaće, nema šanse”.

Klubovi engleske Premier lige prvotno su od igrača tražili da prihvate smanjenje plaća od 30 posto. Neki klubovi već su dogovorili sa igračima rezanje plaća (Southampton, West Ham, Sheffield United, Watford), ali kad su u pitanju najveći i najbogatiji klubovi samo je Arsenal uspio dogovoriti smanjenje igračkih plaća za 12,5 posto.

Vezane vijesti

Komentari