fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

LEGENDA SMATRA KAKO VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Ako nogometa ne bude do Božića…
Izvor: facebook
Nogomet

LEGENDA SMATRA KAKO VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Ako nogometa ne bude do Božića… 

Pandemija koronavirusa znatno će utjecati na svijet sporta, a posebno na nogomet. Stručnjaci procjenjuju kako zbog teških financijskih situacija transfera od 100 milijuna eura više neće biti, a pitanje je i što će biti sa samim nogometom.

Smatra tako i Bayernov počasni predsjednik Uli Hoeness. Vrlo su zanimljiva njegova razmišljanja.

“Njemačke vlasti rade senzacionalan posao. Sad je vrijeme da živimo solidarnost, ne samo da pričamo o njoj. U pitanju su ljudski životi, tako da bismo se svi trebali držati donesenih pravila i preporuka”, rekao je Hoeness za Kicker pa se dotaknuo budućnosti Bundeslige.

“Čak i utakmice bez publike garantiraju zaradu od TV prava, a ako to bude funkcioniralo, ne bi trebalo biti egzistencijalnih problema oko ove sezone. Ali ako utakmica ne bude do Božića, onda je postojanje cijele lige ugroženo. Teško je prognozirati, svi koji prognoziraju o novom mogućem terminu igranja su neozbiljni.”

Hoeness potom zaključuje.

“Koordinate bi se mogle malo promijeniti. Nemoguće je tvrditi, ali ne mogu sad zamisliti transfere od 100 milijuna eura u skorijoj budućnosti. Cijene transfera će pasti i neće se moći vratiti na nivo koji je bio dosad barem sljedeće dvije ili tri godine jer su sve države pogođene. Izvjesno je itekako da ćemo dobiti novi nogometni svijet.”

 

Vezane vijesti

Komentari