Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 ožu 2023

Objava

LEWIS HAMILTON: “Utrke će biti kao trening, ma i na treningu je bilo publike”
epa08212821 (FILE) - General view of the racetrack during the Chinese Formula One Grand Prix at the Shanghai International Circuit in Shanghai, China, 12 April 2015 (re-issued on 12 February 2020). The 2020 Chinese Formula One Grand Prix has been postponed due to the outbreak of the novel coronavirus (Covid-19) in China. EPA/WU HONG *** Local Caption *** 51884414
Ostali sportovi

LEWIS HAMILTON: “Utrke će biti kao trening, ma i na treningu je bilo publike” 

Šesterostruki svjetski prvak u Formuli 1 Britanac Lewis Hamilton izjavio je da je prisilni odmor zbog pandemije koronavirusa bio veliki šok, ali da se unatoč tome osjeća svježije i zdravije negoli ikad prije.

“Veliki je to šok, ali naučiš još više cijeniti to da imaš posao koji voliš. Nedostaje mi vožnja i teško je zadržati ‘čistu glavu’. Ima dana kada vam se ništa ne da raditi, ali bitno je ostati fokusiran. Vjerujem da ćemo svi izvući pouke iz ovoga. Nemojte gubiti vrijeme, radite stvari u kojima uživate, a za koje dosad niste imali vremena. Unatoč svemu, osjećam se svježije i zdravije negoli ikad prije”, kazao je za britanske medije vozač Mercedesa.

Zbog pandemije koronavirusa dosad su tri utrke otkazane, a sedam ih je odgođeno. Vodstvo Formule 1 nada se da će novu sezonu ipak započeti 5. srpnja utrkom za VN Austrije na Red Bull Ringu u Spielbergu, ali bez gledatelja. Optimistični planovi predviđaju da bi se ove sezone moglo održati 18 utrka, te da bi sezona završila utrkom u Abu Dhabiju u prosincu.

“Teško se je pomiriti s time da će utrke biti bez publike, jer su navijači važan dio Formule 1. Sada će to izgledati kao na treningu uoči utrke, vjerojatno i gore, jer i na treninzima ima gledatelja”, rekao je Hamilton.

Vezane vijesti

Komentari