fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 svi 2022

Objava

LINO ČERVAR NAKON ČEŠKE KAŽE: “I mladi su pokazali da mogu pomoći”
screenshot
Rukomet

LINO ČERVAR NAKON ČEŠKE KAŽE: “I mladi su pokazali da mogu pomoći” 

“Zadovoljan sam jer smo odmorili glavne igrače i upisali pobjedu”, sukus je izjave izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Line Červara nakon pobjede protiv Češke 22-21, izborene mahom s pričuvnim igračima.

„Gotovo cijelu utakmicu smo držali pod kontrolom, osim što smo u jednom trenutku imali mali pad, koji je bio nepotreban. To se uvijek može ispraviti, obrana je ključna, ali u napadu ne smijemo olako gubiti lopte. Igrali smo koliko je trebalo”, dodao je još Červar.

Momci iz prve postave uopće nisu igrali, Červar tvrdi da je tako nešto i želio:

“Igrači koji su dosad manje igrali, a danas su dobili veću minutažu, mogu u određenom trenutku pomoći i značajno utjecati na rezultat. Oni su danas dobro odigrali. Vratar Ašanin je živnuo i dobio je više samopouzdanja, vidjeli smo raspucanog Mamića, a u obrani se dobro snašao Brozović. Također, isprobali smo i obranu 6-0, koju na ovom prvenstvu nismo puno igrali”, kazao je Červar.

“Sada nas čeka Španjolska, važna utakmica u kojoj ćemo opet nastupiti kompletni i pokušati nastaviti pobjednički niz. No, nismo pod pritiskom, prvenstveno moramo razmišljati o našoj igri, jer kvalitetne partije donose rezultat”, zaključio je izbornik Červar.

Utakmica protiv Španjolske igrati će se u srijedu u 16 sati. Odlučivati će o prvom mjestu u skupini.

Vezane vijesti

Komentari