fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

LINO ČERVAR TRAŽI MIR “Pa, mi deset godina nismo igrali u finalu, probati ćemo”
Rukomet

LINO ČERVAR TRAŽI MIR “Pa, mi deset godina nismo igrali u finalu, probati ćemo” 

„Bilo je uzbudljivo, žao mi je što nismo pobijedili. Ali, naša šansa je tu, sad je moramo zgrabiti”, govori Lino Červar nakon 22-22 dvoboja protiv Španjolske koji je Hrvatsku postavio na drugo mjesto u skupini i čeka rasplet u drugoj skupini kako bi saznala suparnika u polufinalu.

„Igrali smo danas bez Cindrića, Karačić je izašao van. Ne mogu još ništa govoriti o njegovoj ozljedi, moram prvo dobiti dijagnozu pa ću onda nešto komentirati. Nisam danas poštedio Cindrića nego mi je on rekao da je ozlijeđen i da ne može zbog toga igrati. Moramo još vidjeti s kim ćemo igrati, još je rano o tome govoriti, ali žao mi je zbog remija, mogli smo pobijediti”.

O finalu ne želi pričati, jasno je i zašto:

„Čujte, mi nemamo neke jake argumente za lov na zlato jer deset godina nismo igrali u finalu. Razmišljamo o pobjedi, a ne o porazu. Vidjet ćemo s čim raspolažemo, u polufinalu svatko svakoga može pobijediti”, završio je Červar.

Njegov pomoćnik, Igor Vori je govorio:

“Nakon šest pobjeda i jednog remija možemo biti zadovoljni. Danas smo utakmicu otvorili dobro i onda upali u neku lošu seriju. Ne znam što je s Igorom, valjda će biti spreman za polufinale, to je najbitnije u ovom trenutku. Nema nevažnih i važnih utakmica, svaka se igra na pobjedu. Drugo ne postoji. Isto tako ne postoje slabi i bolji u polufinalu. Svi koji su došli do završnice turnira vrijede i zaslužili su biti tamo. Protiv koga god budemo igrali neće biti lako. Trebamo se sad odmorit i spremit za završnicu, čeka nas dug put i trebat će nam opet neko vrijeme za prilagodbu.”

Igor Duvnjak priča:

“Polufinale nam je sad najbitnije. Odigrali smo dobro 6-0 obranu, nisu nam ništa mogli. Nažalost nismo iskoristili taj zadnji šut, moglo se sve okrenuti na našu stranu, ali nije. Pokazali smo da možemo protiv svakog igrati, a sad idemo po ono što nam nedostaje. Cindrić? On nam se vraća, to je sigurno. Liječnici rade dobar posao i sigurno će biti u polufinalu.”

Vezane vijesti

Komentari