fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

‘LUDILO NEWCASTLE’: Ako Vlachodimos vrijedi 60 milijuna eura onda Livaković vrijedi 100!
facebook/dominik livaković
Nogomet

‘LUDILO NEWCASTLE’: Ako Vlachodimos vrijedi 60 milijuna eura onda Livaković vrijedi 100! 

Čini se da će ludilo bolesnih transfera sa Parka Prinčeva slijedećih nekoliko godina preseliti na St James’ Park. Naime, od kada je objavljena informacija da bi saudijski princ Mohammed bin Salman trebao preuzeo Newcastle, ne prestaju licitiranja s potencijalnim pojačanjima i iznosima transfera. Tako je ove nedjelje stiglo još jedno.

Među desetak igrača koji su u planu da se od Newcastlea napravi megamomčad je i novi golman. Kako piše portugalska A Bola, izbor je pao i Newcastle je na korak do dovođenja Benficina golmana Odysseasa Vlachodimosa koji bi trebao zamijeniti dosadašnjeg Slovaka Martina Dubravku. Grk je ove sezone u prvenstvu primio samo 14 golova, a u svim natjecanjima je završio 14 utakmica bez primljenog gola.

Vlachodimos ima odštetnu klauzulu od 60 milijuna eura i Benfica ga ne namjerava prodati za manji iznos, no klauzula ne bi trebala biti preveliki problem novim vlasnicima.

Vlachodimos je rođen u Stuttgartu i igrao je za sve mlade njemačke selekcije, ali je za seniorsku momčad odabrao Grčku za koji je nastupio već šest puta. Bio je junior Stuttgarta za koji je igrao do 2016. godine kad je otišao u Panathinaikos, da bi 2018. stigao u Benficu.

Što reći na ovu najnoviju ludost u vrijeme koronakrize. To samo može biti dobar znak za hrvatskog prvaka, jer prema kriteriju primljenih golova ako Vlachodimos vrijedi 60 milijuna jer je primio samo 14 golova (a zna se kako igra Benfica čvrsto u obrani već desetljećima) onda Dinamov i reprezentativni vratar Dominik Livaković vrijedi barem 100 milijuna jer je primio ove sezone samo 11 i osim toga prvi je golman viceprvaka svijeta!

Vezane vijesti

Komentari