fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

LUDO I DUHOVITO: Komentator prenosio cijelu utakmicu koja nije ni odigrana
twitter
Nogomet

LUDO I DUHOVITO: Komentator prenosio cijelu utakmicu koja nije ni odigrana 

Jedna od posljedica globalno rasprostranjenog koronavirusa učestalo je otkazivanje gotovo svih sportskih događaja. Nogometne su utakmice odgođene diljem svijeta, a u nedostatku sadržaja jedan je sportski novinar genijalno iskoristio nesvakidašnju situaciju.

Leganes je u subotu na svome stadionu Municipal de Butarque trebao ugostiti Valladolid u 13:00 h, a pitanje je kad će se i hoće li se ta utakmica ikad održati. Međutim, to nije spriječilo komentatora Óscara Egida da održi prijenos navedene utakmice!

Minutu po minutu, od predstavljanja igrača obiju momčadi, dvojbenih situacija, pa čak i sumnjivih VAR provjera, do proslavljanja pogodaka, sve je to odradio taj duhoviti španjolski spiker.

Posebno je živopisno predstavio pogotke Óscara Arnáiza iz 30. i Guida Carrilla iz 75. minute, a imaginarna je utakmica završila pobjedom Leganesa 2:1.

Klub iz okolice Madrida zahvalio mu je na predanom radu i održavanju ‘prijenosa’ za sve navijače kojima je potrebna ovakva vrsta razonode u danima bez njihova najdražeg kluba.

Vezane vijesti

Komentari