fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

MAESTRALNA PARTIJA FILIPA HRGOVIĆA: Molina je izdržao samo tri runde, onda je klekao!
Ostali sportovi

MAESTRALNA PARTIJA FILIPA HRGOVIĆA: Molina je izdržao samo tri runde, onda je klekao! 

Navijači Filipa Hrgovića, hrvatskog boksača koji teži prema svojetskoj tituli mogu biti zadovoljni. Hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je u dvoboju teške kategorije u Riyadu 37-godišnjeg američkog boksača Erica Molinu nokautom u trećoj rundi.

U prvoj rundi Hrgović je doslovce premlatio Molinu. Koji je nekim čudom ostao na nogama. U drugoj rundi Hrgović je i dalje bio dobar, ali je i Molina uputio nekoliko dobrih udaraca. Hrgovića to nije zasmetao u inicijativi. Kada se mislilo da bi se Molina zaista mogao vratiti Hrgović je pojačao svoje napore. U trećoj rundi Hrgović je konačno dotukao Molinu, sjajnim direktnim poslao ga je na pod. Sudac je brojao do devet, Molina se nije uspio podići i meč je bi gotov.

Molini je to bio šesti poraz, a Hrgoviću deseta pobjeda iz deset mečeva.

Zadovoljan sam nastupom i sada vjerujem da mogu postati i svjetski prvak, kazao je hrvatski boksač Filip Hrgović nakon pobjede u dvoboju teške kategorije u Riyadu protiv 37-godišnjeg američkog boksača Erica Molinu, kojeg je nokautirao u trećoj rundi.

Hrgović se nametnuo od samog početka meča i 15 sekundi prije isteka prve runde srušio je serijom udaraca Molinu, kojeg je spasio gong za istek runde. Nakon pola minute u drugoj rundi Molina je opet srušen, no Amerikanac se potom vratio s nekoliko opasnih udaraca. Filip 20 sekundi prije isteka druge runde udarcem u jetra šalje Molinu i treći puta na pod, ali ponovno zvono odgađa kraj borbe. No, minutu prije kraja treće runde Hrgović desnim krošeom obara i po četvrti puta Molinu, a sudac konačno prekida neravnopravnu borbu. Hrgoviću je deseta pobjeda u isto toliko profesionalnih borbi, a Molina mu je dosad bio najozbiljniji protivnik s obzirom da se Amerikanac meksičkih korijena čak dvaput borio za titulu svjetskog prvaka.

“Spreman sam za meč za svjetski naslov i pozivam najveće u ovoj kategoriji da pristanu na borbu s mladićem iz Hrvatske. Imam puno poštovanja za Molinu koji je pristao na borbu sa mnom kad nitko nije htio. Bio je to rat u kojem sam koristio sam sva oružja. Uvjeren sam u svoje vještine i sada vjerujem da mogu postati svjetski prvak, iako se može dogoditi i da to nikad ne postanem”, kazao je Hrgović.

Vezane vijesti

Komentari