fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

MANDŽO JE BIO KRALJ I JUVENTUSOVE SVLAČIONICE: ‘Ronaldo je bio užasno ljubomoran’
foto: facebook/mario mandžukić
Nogomet

MANDŽO JE BIO KRALJ I JUVENTUSOVE SVLAČIONICE: ‘Ronaldo je bio užasno ljubomoran’ 

Vrlo tiražni i utjecajni engleski ‘Daily Mail‘ iz pera svog talijanskog dopisnika navodi pet razloga zbog kojih će Cristiano Ronaldo ostati u Juventusu iako su se pojavile glasine da je nakon dvije godine na odlasku iz kluba, koji ga i u veteranskim godinama bogovski plaća.

Uz sjajan odnos s predsjednikom Andreom Agnellijem, prijateljski nastrojen talijanski porezni sustav, lov na Seedorfov rekord naslova Lige prvaka s tri različita kluba i ljubav prema životu u opuštenom Torinu, peti razlog zbog kojeg Ronaldo toliko voli Juventus je to što je odlaskom Marija Mandžukića postao vođa momčadi.

“Cristiano Ronaldo je patio zato što nije mogao doći do izražaja pored karizmatičnog Marija Mandžukića. Hrvat je na strateškom mjestu u svlačionici imao tron s kojeg je jasno i glasno držao predavanja momčadi, a suigrači su ga slušali. Međutim, njegov odlazak u ljeto prošle godine otvorio je priliku novom guruu svlačionice. Uz povratnika Buffona te Chiellinija, to je sada i Ronaldo.”

Podsjećamo, Ronalda je u svlačionici Juventusa dočekao starosjedilac i vođa Mandžukić, koji je tamo došao tri godine prije njega. Neustrašivi ratnik postao je šef kabine i idol navijača, a premda je sjajno surađivao s Ronaldom u njegovoj prvoj sezoni u Juveu, na kraju koje je postao i kapetan te dobio znatno poboljšan ugovor, samo par mjeseci kasnije brutalno je izguran iz momčadi, a onda pola godine kasnije, u siječnju, prodan u Katar.

Daily Mail navodi još jedan važan razlog zbog kojeg je Ronaldo naslijedio Mandžukića u svlačionici: “On je magnet za najbolje svjetske nogometaše i tako olakšava posao direktorima Paraticiju i Nedvedu. Ronaldo je mentor Matthijsu de Ligtu, koji je u Juventus došao nakon što ga je pozvao Portugalac. Najskupljeg stopera svijeta Ronaldo prvi tješi nakon grešaka i odmah mu čestita poslije dobrih poteza.”

Ukratko, Mandžo gdje god dođe ostavlja trag svojom osobnošću.

Vezane vijesti

Komentari