fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

MILAN BI KUPIO REBIĆA OD EINTRACHTA: Posve su zanijemili kad su čuli cijenu
screenshot
Nogomet

MILAN BI KUPIO REBIĆA OD EINTRACHTA: Posve su zanijemili kad su čuli cijenu 

Evo problema na relaciji Eintrachta iz Frankfurta i talijanskog Milana. Oko našeg reprezentativca. Ante Rebić sjajno igra za Milan, u zadnjih sedam utakmica postigao je šest golova.
On je, inače igrač njemačkog Eintrachta iz Frankfurta i u Milanu je na dvogodišnjoj posudbi. Sada kada su navijači poludjeli za Rebićem ostavlja se pitanje njegove sudbine u ovome klubu: Jedan od direktora kluba Paolo Maldini najavio je da Milan ozbiljno razmišlja o otkupu Ante Rebića od njemačkog kluba.
Novinarima je poručio:
“Rebić je na dvogodišnjoj posudbi s nama. Sigurno će biti ovdje i sljedeće sezone, a tek ćemo onda vidjeti što će se dogoditi. Naravno da ga mi ovakvoga želimo, htjeli bismo otkupiti njegov ugovor”!
No, ne izgleda to baš tako jednostavno. Milan je zaicjelo namjeravao, jer je u financijskim problemima, dobiti Rebića za neku malu cijenu, a u Eintrachtu su jasno poručili „kako tako nešto ne dolazi u obzir”. U priču i pregovore se uključio i Zvonimir Boban koji s Maldinijem brine o struci o klubu.
Talijanski novinari su objavili da Eintracht za Rebića traži ni manje ni više nego – 40 milijuna eura. U Milanu su ostali šokirani. Milan je tako zatečen da još nije uopće odgovorio na Eintrachtovu ponudu.
Rebić je pod ugovorom s Eintrachtom do lipnja 2022. godine. Cijena mu se na onom čuvenom Transfermarketu kree oko 30 milijuna eura, no u ovoj priči je eintracht koji posjeduje igrača i ostavlja uvjete.

Milan koji se bavi sada prodajom igrača da pokrije financijske dubioze takav novac za Rebića sigurno nema. Čak i za duplo manju cijenu za sumnjati je da bi Milan pristao na takvu opciju. A Rebić im je sada najbolji igrač. Što će sada napraviti Maldini i Boban?

Vezane vijesti

Komentari