fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 svi 2022

Objava

MILAN SE SPAŠAVA S VETERANOM: Ibrahimović potpisao za Milan, hoće li poštedjeti Bobana?
Nogomet

MILAN SE SPAŠAVA S VETERANOM: Ibrahimović potpisao za Milan, hoće li poštedjeti Bobana? 

Na koncu se ipak dogodilo. Svedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (38) potpisao je u petak šestomjesečni ugovor s AC Milanom u koji se tako vraća nakon sedam godina. Zadnji klub u kojem je igrao je LA Galaxy.  Ibrahimović je igrao u Milanu od 2010. do 2012. godine, nastupio je u 85 utakmica i zabio 56 golova koji su Milanu donijeli naslov prvaka Italije i Superkup.

“Vraćam se u klub koji poštujem i grad koji obožavam. Tu sam da pomognem spasiti ovu sezonu, koja nije dobro počela”, kazao je Ibrahimović na predstavljanju.

Karijeru je započeo u Malmoeu, a igrao je i za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Paris Saint-Germain, Manchester United i Los Angeles Galaxy, koji je napustio ove godine.

Milan je jako loše započeo sezonu i nalazi se tek na 11. mjestu ljestvice. Za struku u klubu su zaduženi Hrvat Zvonimir Boban i domaći Paolo Maldini. Oni su pod velikim kritikama zbog slabog Milana ove sezone.  Zlatan Ibrahimović  bi mogao debitirati 15. siječnja, kada Milan u osmini finala talijanskog kupa igra protiv SPAL-a.

Vezane vijesti

Komentari