fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

(VIDEO) HRVATSKI KOŠARKAŠ TRENIRA U IZOLACIJI: Kuda Roko okom – tu Roko skokom!
Košarka

(VIDEO) HRVATSKI KOŠARKAŠ TRENIRA U IZOLACIJI: Kuda Roko okom – tu Roko skokom! 

Sport miruje, dvorane i stadioni su prazni. A vrijedni sportaši i dalje treniraju. Odgovorni, kao u ovoj priči, drže se izolacije ali i marljivo vježbaju. Naš sjajan mladi košarkaš Roko Prkačin u izolaciji štiteći i sebe i druge svaki dan trenira nekoliko sati. I čeka bolja vremena kao i svi mi. Sjajnih psiholoških karakteristika ne treba mu ni teretana ni vježbanonica. On sam nalazi u prirodi sprave za trening. Uostalom, pogledajte video snimku.

Roka Prkačina još jednom valja pošteno predstaviti, rođen 26. studenoga 2002. godine u košarkaškoj obitelji (Roko je prvo od petero djece svoje majke Katarine Prkačin i oca Nikole Prkačina) zarana je krenuo s treninzima, pokazao talent, usredotočenost i volju za radom i usavršavanjem. Gibak, spretan, domišljat, Roko Prkačin ima sve karakteristike budućeg velikog košarkaša, i sad ćemo ustvrditi da se od njega očekuje jako puno. Dugo Hrvatska nije imala takav košarkaški dragulj, nije to pretenciozno kada to ustvrdimo.

Još prije malo više godinu dana, u siječnju 2019. godine, svi su se kleli u Roka Prkačina. Mladi hrvatski košarkaš u samo tjedan dana s Cibonom je osvojio kadetsko, juniorsko i seniorsko prvenstvo Hrvatske, a u sezoni 2018/19. iza sebe ima i naslov prvaka Europe s reprezentacijom do 16 godina, kao i juniorsku ABA ligu. A na četiri od pet natjecanja, Roko je proglašen najkorisnijim igračem turnira. U Ciboni u posljednje vrijeme nije igrao što je izazivalo zgražanje košarkaških stručnjaka. Sada kada je sezona zamrla, ali zamro je i Košarkaški klub Cibona – Roko Prkačin radi na sebi. Kad dođu bolja vremena on će biti u – top formi.

Vezane vijesti

Komentari