fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

MODRIĆ REKAO ODLUČNO – NE!  Kapetan dolazi na reprezentativne pripreme, to je rekao i čelnicima Reala koji su bili protiv
Nekategorizirano

MODRIĆ REKAO ODLUČNO – NE! Kapetan dolazi na reprezentativne pripreme, to je rekao i čelnicima Reala koji su bili protiv 

Hrvatski navijači ne moraju strahovati. Najbolji hrvatski nogometaš, član madridskog Reala, Luka Modrić dolazi na pripreme reprezentacije za utakmice protiv Mađarske u Splitu 10. listopada i tri dana kasnije u Cardiffu protiv Walesa.

Unatoč želji čelnika kluba za kojeg igra da ga se poštedi reprezentativnih obaveza zbog oporavka od ozljede aduktora. Kako saznajemo Luka Modrić rekao je odlučno – ne – svojim poslodavcima, pozivajući se na Uefinu klauzulu da klub mora puštati igrače na reprezentativne akcije.

K tome, Modrić je i prije naglasio da su ove dvije utakmice najbitnije u cijelim kvalifikacijama i da „svi moraju dati sve od sebe„ kako se situacija oko odlaska na europsku smotru na bi zakomplicirala.

Modrić je postupio kapetanski, za primjer.

Inače, Luka već redovito, svakodnevno trenira i zaista bi mogao biti spreman za petnaestak dana za nastup. Ne treba spominjati koliko našoj momčadi znači njegov nastup u sljedećim utakmicama.

Vezane vijesti

Komentari