fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

28 svi 2022

Objava

NAJBOLJI VEZNJAK SVIJETA: Mislim da je cijela moja obitelj preboljela koronu…
Izvor: facebook/kevin de bryne
Nogomet

NAJBOLJI VEZNJAK SVIJETA: Mislim da je cijela moja obitelj preboljela koronu… 

Najbolji vezni a za mnoge i najbolji nogometaš svijeta uopće Kevin De Bryune briljirao je u sezoni koju je prekinula pandemija koronavirusa, isto kao i u onoj prethodnoj.

Međutim, zvijezda Manchester Cityja u zadnje vrijeme ne razmišlja o tome hoće li osvojiti ‘Zlatnu loptu’ ove godine, nego kako tijekom nje preživjeti haranje korone, kojom je u Velikoj Britaniji zaraženo preko 110 tisuća ljudi, dok ih je oko 15 tisuća umrlo od posljedica te bolesti.

Genijalni Belgijanac otkrio je kako misli da su se on i njegova obitelj na početku obavezne izolacije stanovništva u Velikoj Britaniji zarazili koronavirusom, ali za to nema potvrdu jer su bolest preboljeli sami u svom domu u Manchesteru, bez da ih je itko testirao kada su se pojavili simptomi ili nakon što im se razvila bolest.

“Krenulo je na početku, odmah nakon što je u Velikoj Britaniji proglašena karantena i trajalo je dugo, osam ili devet dana” izjavio je De Bruyne za Sky Sports i opisao dramu u obiteljskoj kući:

“Počelo je s našim malim sinčićem, zatim sa starijim sinom, pa s mojom suprugom i konačno samnom. Ne mogu tvrditi da smo imali koronavirus jer nas nitko nije testirao, ali činjenica je da smo imali simptome i da je zaraza prelazila s jednog na drugog člana obitelji u izolaciji.”

Međutim, situacija koja od drame nije prerasla u horor sada je prošlost: “Srećom, preboljeli smo to i izvukli smo se. Zadnja dva tjedna smo stvarno dobro. Štoviše, navikli smo se na život u izolaciji i stekli rutinu u njoj.”

Vezane vijesti

Komentari