Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

24 ožu 2023

Objava

NAJGORI SCENARIJ: Zbog koronavirusa Hrvatska u kvalifikacijama bez NBA zvijezda
screenshot/ESPN
Košarka

NAJGORI SCENARIJ: Zbog koronavirusa Hrvatska u kvalifikacijama bez NBA zvijezda 

Upravo kada nam se činilo da bi naša košarka mogla doživjeti uzlet jer hrvatski igrači u NBA-u igraju fantastično – Bojan Bogdanović možda igra sezonu karijere u NBA, Dario Šarić se ‘vratio’ i uhvatio formu u Phoenixima gdje je došao na početku sezone, Ivica Zubac je doslovce hit u Clippersima, Dragan Bender doživljava pravi igrački preporod u Golden Statu, a i Mario Hezonja je sve bolji, koronavirus se pobrinuo da se sruše sve naše nade. Naime, američki CDC, jedna od najuglednijih svjetskih institucija za kontrolu bolesti i prevenciju, objavio je prije par dana priopćenje u kojemu preporučuje zabranu javnih događaja s više od 50 ljudi na barem osam tjedana. Iako je NBA komesar Adam Silver najavio da će NBA liga mirovati minimalno 30 dana, ovo bi trebalo značiti da ipak neće u pogon sve do svibnja.

Međutim, novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski javlja da vlasnici NBA klubova vjeruju da će se NBA sezona nastaviti opet tek sredinom lipnja i trajati do kolovoza. I to bez prisustva navijača.

Dogodi li se takvo što, Hrvatska bi mogla biti bez svojih NBA igrača na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Splitu od 22. do 28. lipnja. Naravno održi li se on uopće u tom terminu. No, odluka NBA lige definitivno će utjecati na te turnire.

Bez njih, mi doslovce nemamo nikakve šanse plasirati se Olimpijske igre.

Vezane vijesti

Komentari