fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

NAKON ČETIRI SATA PREGOVORA:  Bjelica i Dinamo sporazumno se razišli!
Nogomet

NAKON ČETIRI SATA PREGOVORA: Bjelica i Dinamo sporazumno se razišli! 

Nenad Bjelica u četvrtak je ušao ujutro u prostorije Dinama, a izašao je rano poslijepodne. Nakon skoro četiri sata pregovora s upravom Dinamom postignut je, tako obje strane to nazivaju, sporazum. Po kojem kojem Nenad Bjelica napušta Dinamo. Zacijelo s odštetom zbog prijevremenog raskida ugovora.

Epilog je to  sukoba koji se dogodio u Dinamu kada je uprava odlučila smanjiti plaće igračima, treneru i članovima njegovog stožera. To je  isprve odbijeno, pa je Dinamo odlučio otpustiti sve članove Bjeličinog stožera. Što je i bila poruka Nenadu Bjelicu da ga čekaju neugodni dani u Dinamu.

Sada je sve okončano, upravo kako se i pretpostavljalo.  Bjelica je osjetio da je nepoželjan, samo je inzistirao na što boljim uvjetima za svoj odlazak. U Dinamo je ovaj trener stigao prije dvije godine, do tada je vodio bečku Austriju, talijansku Speziju i poljski Lech. S Dinamom j enakon 50 godina dosegao europsko proljeće a momčad mu je bila sjjana ove sezone u skupini Lige prvaka. Osvojio je dva prvenstva, ali izgubio dva kupa.

Kada se nogometna sezona nastavi sa svojim dokazanim talentom i autoritetom sigurno će lako naći novi posao.

 

 

 

Vezane vijesti

Komentari