fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

NAKON JURIĆEVE PLJUSKE SARRI MOLI ZA POMOĆ: “Ne mogu situaciju rješiti sam”!
Nogomet

NAKON JURIĆEVE PLJUSKE SARRI MOLI ZA POMOĆ: “Ne mogu situaciju rješiti sam”! 

“Neka mi netko pomogne”, zavapio je trener Juventusa Maurizio Sarri nakon poraza od Veron ekoju tako uspješno vodi hrvatski trener Ivan Jurić. Da, juventus je daleko od prave forme, zaredale su se slabe partije i Sarri pokušava proniknuti u razzloge toga pada.

Nakon utakmice protiv Verone je pričao:

“Malo je reći da smo razočarani. Neću uopće ni komentirati kakav smo prvi gol primili. Znali smo da se ćemo patiti, ali smo stigli do vodstva i nismo smjeli tako prosuti pobjedu. Verona je zaslužna za preokret i čestitam joj, ali smo mi sami sebe ugurali u 20 metara nakon primljenog gola, iz čega se i dogodio jedanaesterac.

Pokušava Sarri sabrati misli i analizira:

“U ovom trenutku postoji razlika između naših nastupa kod kuće i u gostima. Razgovarali smo o tome uoči Verone, ali ništa nismo učinili da to popravimo. Što da radimo? Neka mi netko pomogne”, uzviknuo je, mnogi misle da se time obraća upravi i želi još nekog dobrog igrača.

Nadalje, išla je i kritika prema igračima…

“Ako glava nije na mjestu, onda je svaka taktika uzaludna i loša. Ako glava nije sto posto unutra, onda ni tijelo ne ide za njom. Zato moramo poraditi na tome i izbjegavati ovakve padove kakvi nam se događaju. Neka mi netko pomogne u rješavanju ovog problema”, još jednom je zavapio Sarri.

Vezane vijesti

Komentari