fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

NAVALA HRVATA ZA EURO ULAZNICE: Prijave za Wembley pet puta veće od kapaciteta
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nogomet

NAVALA HRVATA ZA EURO ULAZNICE: Prijave za Wembley pet puta veće od kapaciteta 

Iako hrvatski navjiači za prvu utakmicu u skupini Eura protiv Engleske imaju pravo samo na 14.400 ulaznica – na web stranice Uefe poslano je više od 70 tisuća prijava za taj dvoboj koji se igra 14. lipnja u Londonu.

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak ocijeloj priči tek može reći:

“Kao što znate, javna prodaja ulaznica za navijače svake reprezentacije za Euro 2020. ide isključivo kroz kanale UEFA-e te HNS nema pravo objavljivati konkretne podatke vezane uz proces prodaje ulaznica. Prema onome što znamo, broj prijava za sve utakmice nadmašio je broj raspoloživih ulaznica te će za sve utakmice biti održan ždrijeb, koji je UEFA najavila do kraja siječnja. Nemamo konkretan datum ili vrijeme kada će ždrijeb biti održan. U tom kontekstu, UEFA nas je obavijestila da je za utakmicu na Wembleyju najveći interes, ali jedino UEFA može komunicirati točne brojke. UEFA je najavila da će po završetku faze prodaje ulaznica objaviti dio podataka vezanih za prodaju, iako neće izlaziti s podacima za svaku pojedinu reprezentaciju”.

No, nekima idu ulaznice bez ždrijeba. Pacak govori:”Navijači koji su na listi najvjernijih pratitelja reprezentacije (navijači koji su u protekla tri kvalifikacijska ciklusa kupovali ulaznice preko HNS-a) dobit će obavijest o tomu u isto vrijeme kada i ostali navijači dobiju informacije o statusu svoje prijave, dakle nakon održanog ždrijeba te će imati istu proceduru za kupnju ulaznica”.

Vezane vijesti

Komentari